Ninove 05 Apr 2020 - 19u23
Clear Sky
17.02°C

Veel tevreden deelnemers aan de 11de ‘Ronde van Schoonderhage’

31 mei 2019

POLLARE – Ninove Cycling Club organiseerde donderdag 30 mei de 11de editie van de ‘Ronde van Schoonderhage’. Ook dit keer was het een succes met een pak tevreden deelnemers.

De ‘Ronde van Schoonderhage’ vindt traditiegetrouw plaats op OLH-Hemelvaart. Al vanaf 7.30 uur vertrokken donderdagmorgen tal van deelnemers aan de Zwarte Flesch in Pollare.

Zij kozen uit verschillende omlopen voor wielertoeristen (55 of 85 km) en mountainbikers (50 km), maar er waren ook een familiefietstocht (25 km) en een wandeltocht (6 of 10 km) uitgestippeld.

De 1.500 deelnemers konden onder een geleidelijk aan breeduit schijnende zon genieten van de mooie omgeving en op een klein fietsongeluk op Roost na, verliep alles zonder incidenten.

Sommigen namen al voor de 3de of 4de keer deel en waren terug zeer tevreden. Het blijft toch altijd een mooie rit of wandeltocht met veel variaties.

Na afloop kon je volop genieten van een hapje en een tapje, inclusief het Zwarte Fleschbier en de onvermijdelijke Witkap.

Leuke muziek van Jan Trompet, mooi weer en goed gezelschap: meer heb je als afsluiter niet nodig.

De opbrengst gaat naar de VZW Schoonderhage, dat dit jaar haar 40-jarig bestaan viert.

Info: Schoonderhage.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons