Ninove 01 Apr 2020 - 17u41
Clear Sky
7.73°C

Beleef de doortocht van de Tour met De Gasthieëren

25 mei 2019
Beleef de doortocht van de Tour met De Gasthieëren

NINOVE – De Tour de France rijdt zaterdag 6 juli 2019 op de startdag langs Ninove. Je kan de doortocht aan buurthuis Berdam beleven in het gezelschap van De Gasthieëren.

De Tourkaravaan zal vanaf de provinciegrens met Vlaams-Brabant langs de Brusselsesteenweg Meerbeke binnenrijden. Dan gaat het via de Leopoldlaan en Elisabethlaan in Ninove naar de Brakelsesteenweg in Outer. Aan het kruispunt met de Tabakslaan gaat het richting Appelterre en vandaar naar Geraardsbergen.

Een doortocht van de Tour is geleden van 2004. De publiciteitskaravaan en de renners zullen ongetwijfeld opnieuw een massa volk op de been brengen.

Je kan de passage in levende lijve meemaken aan buurthuis Berdam (voormalige nieuwe kerk). De Gasthieëren brengen daar de 1ste rit van de Tour live op groot scherm. Vanaf 10.30 uur kun je er terecht voor een hapje en een tapje met bier, wijn en frisdrank en een heerlijk broodje spek. Er zijn zitgelegenheden en sanitair voorzien. De jongsten kunnen zich uitleven op een springkasteel. Bij slecht weer kun je binnen ook het spektakel volgen.

Zaterdag 6 juli is buurthuis Berdam het meest centrale punt van Ninove. Volg de Tour en steun terzelfdertijd een goed doel.

Info: Facebookpagina De Gasthieëren.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons