Ninove 04 Apr 2020 - 00u27
Scattered Clouds
6.81°C

Gevarieerd programma tijdens ‘Week van de Opvoeding’

13 mei 2019
Gevarieerd programma tijdens ‘Week van de Opvoeding’

NINOVE – De Week van de Opvoeding (van 16 tot 23 mei) wil opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar maken. Dit jaar is het thema 'Opvoeden, dat doen we samen'. Het Huis van het Kind biedt heel wat activiteiten aan.

“Kinderen opvoeden is zeker niet altijd even gemakkelijk”, aldus aldus Veerle Cosyns. ”Elke ouder zit wel eens met de handen in het haar en kan wel wat extra ondersteuning of raad gebruiken. Daarom bieden we als stad deze gratis sessies aan tijdens de Week van de Opvoeding. We hebben sessies die vooral geschikt zijn voor jonge ouders maar er is zeker ook gedacht aan de ouders met pubers.”

Huis van het Kind organiseert van donderdag 16 mei t.e.m. donderdag 23 mei activiteiten voor ouders en opvoeders, baby’s en kinderen.

Babymassage, turnen voor peuters en (groot)ouders, een workshop basistechnieken grime en infoavonden over zindelijkheid in de peuterschool en cyberpesten staan op de planning.

De activiteiten hebben plaats bij Kind en Gezin, in buitenschoolse kinderopvang ’t Kadeeken en stadslabo KAAi.

Kleurwedstrijd

Speelotheek Speelodroom organiseert een kleurwedstrijd die loopt tot 12 juni. Je kan er een kleurplaat van de Week van de Opvoeding afhalen in ruil voor een leuke attentie. Er zijn met deze wedstrijd mooie prijzen te winnen, waaronder een jaarabonnement in Speelodroom!

Info: het volledige programma vind je via de website van het Sociaal Huis en de Facebookpagina van Huis van het Kind – 054-50 50 50 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons