Ninove 03 Apr 2020 - 05u58
Broken Clouds
10.09°C

Ninove zet terug de bloemetjes buiten

01 mei 2019
Ninove zet terug de bloemetjes buiten

NINOVE – De bloemen-, tuin- en biomarkt is stilaan de traditionele opener geworden van het plantseizoen. Dit keer heeft hij zondag 5 mei plaats op de Graanmarkt.

Je zal er een uitgebreid aanbod ontdekken van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten. Daarnaast kun ook bio- en artisanale producten kopen. Per aankoopschijf van € 10 krijg je een gratis zakje potgrond.

Je kunt ook deelnemen aan een workshop. Creatieve workshopster Sarah leert je hoe je zelf een plantenhanger maakt in macramé. Inschrijven kan bij de dienst lokale economie. Als je vooraf inschrijft, heb je voorrang.

Praktisch

  • Datum en duur: zondag 5 mei, van 8 uur tot 12.30 uur
  • Workshop macramé plantenhanger: van 9 uur tot 12 uur.
  • Plaats: Graanmarkt Ninove.
Info: dienst lokale economie – 054-31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons