Ninove 02 Apr 2020 - 08u45
Clear Sky
0.6°C

Rode Kruisvrijwilligers starten ook in Ninove de stickerverkoop

26 april 2019
Rode Kruisvrijwilligers starten ook in Ninove de stickerverkoop Ann Van Schuerbeek, Jos Vereecken en Caroline Declercq van het Rode Kruis Ninove: klaar voor de stickerverkoop.

NINOVE – De vrijwilligers van het Rode Kruis verschijnen vanaf donderdag 25 april terug massaal in het straatbeeld voor de jaarlijkse stickerverkoop. Ook in Ninove ging die actie van start.

Voorzitter Caroline Declercq en de vrijwilligsters Ann Van Schuerbeek en Jos Vereecken van de Ninoofse afdeling postten donderdagavond 25 april alvast aan de ingang van de gemeenteraadszaal. Zij verkochten de leden van de gemeenteraad en het stadsbestuur een sticker van € 5. Niemand deed er moeilijk over.

De bekende speelfiguren van Playmobil zijn voor de allereerste keer omgetoverd tot exclusieve miniatuur Rode Kruisvrijwilligers en pronken op de sticker. Voor de allerkleinsten is een kleurwedstijd vorozien, waarbij ze een uniek Playmobilmannetje kunnen winnen. De kleurplaat vind je terug op de website van afdeling Ninove. Kleur ze in, breng ze mee en geef ze af aan een vrijwilliger wanneer je een sticker koopt.

De vrijwilligers staan aan alle grote kruispunten en winkels op het grondgebied. Kom je toch geen stickerverkoper tegen, maar wil je wel je lokale afdeling steunen? Dan kan je voor de allereerste keer online een sticker kopen. Surf vanaf 25 april naar www.koopdesticker.be, kies de afdeling Ninove en krijg de sticker enkele dagen later thuisbezorgd.

De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking: o.a. nieuwe kledij voor de vrijwilligers en materiaal voor de cursussen. Door te investeren in een sticker, help je helpen. Helpen is een cirkel, een wederzijdse uitwisseling.

Info: Rode Kruis stickeractie

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons