Ninove 10 Apr 2020 - 07u04
Clear Sky
8.89°C

Geef jouw mening over Ninove

16 april 2019
Geef jouw mening over Ninove

NINOVE – Via een bevraging wil SOLVA Streekoverleg zicht krijgen op wat inwoners en ondernemers van de 21 Zuid-Oost-Vlaamse lokale besturen goed en minder goed vinden aan hun stad of gemeente. Ook Ninovieters kunnen deze enquête nog tot 30 april invullen.

De gegevens, die SOLVA hierdoor ontvangt, helpen hen om de ambities voor de regio aan te scherpen. Deze moeten resulteren in een onderbouwd actieplan.

SOLVA wil de komende jaren dit plan uitvoeren, samen met de lokale besturen en regionale belanghebbenden.

De bevraging loopt nog tot 30 april en kun je invullen via de link hieronder.

Info: bevraging SOLVA.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons