Ninove 09 Apr 2020 - 11u31
Broken Clouds
13.97°C

‘Wettels on Fire’ ontvangen topteams voor bbq-wedstrijd

12 april 2019

MEERBEKE – Liefhebbers van de hete rooster kunnen tijdens het paasweekend van 19 tot en met 21 april terecht op het Gemeentehuisplein. De ‘Wettels on Fire’ organiseren daar hun derde Eastern BBQ Contest.

Van over de hele wereld zakken bbq-teams af naar Meerbeke. Mocht je al eens een worstje grillen bij jou thuis, dan moet je langskomen op het Gemeenteplein. Daar wedijveren de teams in verschillende onderdelen in wat je de champions league van de barbecue kunt noemen.

De organisatie achter dit evemenent zijn de ‘Wettels on Fire’. “We zijn heel professioneel bezig met bbq en werken eigenlijk een jaar lang aan de voorbereiding van deze contest”, aldus voorzitter Bart Beeckmans. “Maar bovenal zijn en blijven we een hechte vriendengroep, dat is onze sterkte.”

Precies die kwaliteiten zijn volgens burgemeester Tania De Jonge en cultuurschepen Henri Evenepoel de reden om als stad voor de volle pond achter dit evenement te staan.

Het belooft een gastronomisch paasweekend te worden met o.a. ook optredens van Pure, Lady and The Tramps en Vrij Spel.

En als uitsmijter een specialleken: Luc Verhaegen van brouwerij Slaghmuylder ontwikkelde voor die gelegenheid een heus bbq-bier. Je kunt het uiteraard tijdens het paasweekend in Meerbeke degusteren. Maar het is nadien ook te koop in de brouwerij en bij de drankenhandels Malfroidt en Sandersput. Het unieke glas, dat erbij hoort, kun je kopen bij de organisatoren voor de zachte prijs van € 5. Het is nu al een collectors item.

Het volledige programma vind je op de website en de facebookpagina van ‘Wettels on Fire’ (link hieronder).

Info: Wettels on FireFacebookpaginaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons