Ninove 10 Apr 2020 - 19u18
Clear Sky
16.7°C

El Dorado-fietsers gedenken overleden fietsmakker

01 april 2019
El Dorado-fietsers gedenken overleden fietsmakker

APPELTERRE-EICHEM – 25 El Dorado-fietsers brachten hulde aan een overleden fietsmakker André De Boeck.

Hun fietsmakker André stierf onverwacht in 2011. Hij is nog steeds in hun gedachten en daarom brachten zij zaterdag 30 maart een bezoek aan zijn graf op het kerkhof van Appelterre-Eichem.

Nadien bezochten zij de opendeurdag van CSS, hoofdsponsor van de Grote Prijs Ferdi Van Den Haute op 1 mei.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons