Ninove 30 May 2020 - 01u27
Few Clouds
23.16°C

Paaseieren rapen in 't Kadeeken

31 maart 2019
Paaseieren rapen in 't Kadeeken

NINOVE – Kinderen tot 12 jaar kunnen woensdag 3 april volop paaseitjes rapen in de buitenschoolse kinderopvang 't Kadeeken.

De volwassenen kunnen meteen ook kennismaken met de buitenschoolse kinderopvang, de infrastructuur en het coördinerend en begeleidend personeel.

Deelnemen aan de paaseierenraap is gratis, maar je moet vooraf inschrijven. Een volwassene moet de kinderen steeds vergezellen, met een maximum van 4 kinderen per begeleiden volwassene.

Praktisch

  • Datum en uur: woensdag 3 april, van 14 uur tot 16 uur.
  • Plaats: IBO ‘t Kadeeken, Parklaan 13A Ninove – 054-34 23 02.
Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons