Ninove 01 Apr 2020 - 14u24
Clear Sky
7.73°C

Ook jij kunt deelnemen aan de rommelmarkt tijdens Witte Donderdag

30 maart 2019
Ook jij kunt deelnemen aan de rommelmarkt tijdens Witte Donderdag

NINOVE – Heb je spullen op overschot en wil je deze te koop aanbieden? Dan is de rommelmarkt tijdens Witte Donderdag op 18 april een ideale gelegenheid.

De rommelmarkt heeft als locatie de Geraardsbergsestraat, aansluitende op de handelaars in de Lavendelstraat. Ook nu zal daar heel wat sfeer op te snuiven zin.

Je betaalt slechts € 5,00 voor 5 meter uitstalruimte en jouw wagen kun je in de onmiddellijke omgeving parkeren.

Je kunt aankomen tussen 14 uur en 15 uur. Vertrekken kun je vanaf 20 uur.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus best op voorhand inschrijven!

Inschrijven kun je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0486-99 61 56.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons