Ninove 04 Apr 2020 - 06u21
Scattered Clouds
6.81°C

Populaire quiz in de Ragtime

25 maart 2019
Populaire quiz in de Ragtime

NINOVE – De populaire quiz op 05 april is er geen voor specialisten. Iedereen met enige interesse voor een gezellig vragenspel kan dus deelnemen.

Geen bollebozen of bosuilen aan de toog van de Ragtime dit keer, wel quizliefhebbers met een doorsnee vermogen voor het gezellige vragenspel, waaraan heel het café enthousiast deelneemt.

Een greep uit de onderwerpen: Ninove, sport, film, TV, aardrijkskunde, geschiedenis, strips…

Er zijn, zoals steeds, honderden prijzen te winnen. Iedereen prijs en allen hartelijk welkom!

Praktisch

  • Datum en tijdstip: vrijdag 5 april, vanaf 20uur.
  • Plaats: café Ragtime, Langemuntstraat Ninove.
Info: Facebookpagina café Ragtime.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons