Ninove 05 Apr 2020 - 00u26
Few Clouds
14.95°C

Zitdagen voor info over groeipakket

07 maart 2019
Zitdagen voor info over groeipakket

NINOVE – FONS, de Vlaamse uitbetaler van het groeipakket, houdt vanaf 11 maart 2 keer een halve dag per maand zitdag in Ninove.

Elk kind, dat in Vlaanderen woont, krijgt sinds 1 januari 2019 een groeipakket. Daarin zitten de gezinsbijslagen (vroegere kinderbijslag) en andere financiële tegemoetkomingen op maat van elk kind.

Maar wat verandert er allemaal voor jou? Hoe vraag je het groeipakket aan? Hoe kan je berekenen waarop je recht hebt? Bij wie kan je terecht voor al je vragen

FONS, de Vlaamse uitbetaler van het groeipakket, houdt vanaf 11 maart twee halve dagen per maand zitdag:

  • elke 2de maandag van de maand van 9 uur tot 12 uur in het consultatiebureau van Kind&Gezin, Aalstersesteenweg 39B Ninove;
  • elke 4de donderdag van de maand van 16 uur tot 19 uur bij de dienst Sociale Zaken, Bevrijdingslaan 7 Ninove (gelijkvloers, 1ste kantoor links).
Info: Huis van het Kind, 0477 98 15 45, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.website FONS.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons