Ninove 01 Apr 2020 - 14u35
Clear Sky
7.73°C

Vrijwilligersloket organiseert eerste vrijwilligersbeurs

02 maart 2019
Vrijwilligersloket organiseert eerste vrijwilligersbeurs

MEERBEKE – Donderdag 7 maart organiseert het Vrijwilligersloket de eerste vrijwilligersbeurs in trefcentrum de Linde. 

Van 23 februari tot en met 3 maart is het week van de vrijwilliger. Schepen Veerle Cosyns (Samen), bevoegd voor vrijwilligerswerk: “Dit is de ideale periode om enerzijds onze huidige vrijwilligers eens extra te verwennen, maar ook om toekomstige vrijwilligers te informeren en hopelijk aan te moedigen om vrijwilligerswerk te doen. Uit gesprekken met vrijwilligers valt me telkens weer op hoe het vrijwilligerswerk extra kleur en voldoening aan je leven geeft.”

En dus organiseert het vrijwilligersloket een eerste vrijwilligersbeurs. Je komt er alles te weten over vrijwilligerswerk in Ninove, zowel bij de diensten van de stad als bij Ninoofse organisaties, die helpende handen kunnen gebruiken.

Meer dan 15 standhouders zullen je informeren over hun aanbod. Verenigingen en organisaties die hun vrijwilligerswerking op de beurs willen promoten, moeten zich vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online vacaturedatabank

Voor wie liever thuis zoekt naar vrijwilligerswerk, is er sinds kort een online vrijwilligersdatabank. Hierin vind je de vacatures van de stad én van andere organisaties.

Je vindt de online databank via www.sociaalhuisninove.be/ninove-vrijwilligt.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: donderdag 7 maart, van 11 uur tot 15 uur.
  • Plaats: trefcentrum De Linde, Meerbeke.
  • Toegangsprijs: gratis, inschrijven is niet nodig.
Info: Vrijwilligersloket – 0470 31 75 92 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons