Ninove 01 Apr 2020 - 23u19
Clear Sky
7.73°C

Greenkap, Ierse whiskey en folkmuziek

25 februari 2019
Greenkap, Ierse whiskey en folkmuziek

NINOVE – Adepten van het groene eiland kunnen op 17 maart weer helemaal los voor Saint Patrick’s Day in café Den Belleman.

Het feest van de Ierse patroonheilige is zich stilaan maar zeker ook ver buiten het land van oorsprong aan het verspreiden. Hubert van café Den Belleman serveert op 17 maart niet alleen groene Witkap. Hij wist ook de folkgroep ‘Tavern on the Green’ te strikken voor een liveoptreden.

Deze Aalsterse folkmuziekgroep, onder leiding van William Minnaert, bestaat iets meer dan 15 jaar en telt vandaag negen leden. De stichters waren leerkrachten Engels met een gemeenschappelijke passie voor de Engelse en Ierse folkmuziek. Tijdens hun optredens staan ambiance en meezingen centraal.

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 17 maart, vanaf 15.30 uur.
  • Plaats: café Den Belleman, Denderkaai Ninove.
Info: Tavern On The Green.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons