Ninove 10 Apr 2020 - 09u37
Clear Sky
8.89°C

Lente-aperitief op pinksterzondag vervangt afgelaste nieuwjaarsreceptie

14 februari 2019
Lente-aperitief op pinksterzondag vervangt afgelaste nieuwjaarsreceptie

NINOVE – Een lente-aperitief op pinksterzondag 09 juni komt in de plaats van de uitgestelde nieuwjaarsreceptie.

Schepen van Evemenenten Marc Torrekens (Open VLD): “Die datum is uitdrukkelijk gekozen omdat hij na de verkiezingen van 26 mei valt en we elke indruk van een verkiezingsstunt willen vermijden. We noemen het dan een lente-aperitief. De Ninovieters kunnen in de voormiddag naar die receptie komen en nadien afzakken naar de Sinksenkermis."

De keuze voor Sinksenzondag heeft nog een ander, wellicht onbedoeld, neveneffect. Pinksteren is in de christelijke traditie het feest van de vurige tongen of de ‘glossolalie’, het spreken in verschillende talen. Dit lente-aperitief lijkt dus ideaal gepland om alle Ninovieters, welke (ideologische) taal ze ook mogen spreken, samen te brengen. En na enkele glazen Witkap zal dat ook best aardig lukken, dat lallen bedoelen we. Breng dan wel een BOB mee.

Praktisch

  • Datum en tijd: zondag 09 juni vanaf 10.30 uur.
  • Plaats: binnenkoer stadhuis, Centrumlaan 100 Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons