Ninove 07 Apr 2020 - 00u37
Clear Sky
17.74°C

Vrijwilligersloket zoekt standhouders voor vrijwilligersbeurs

18 februari 2019
Vrijwilligersloket zoekt standhouders voor vrijwilligersbeurs

NINOVE – Het vrijwilligersloket organiseert donderdag 7 maart in De Linde een vrijwilligersbeurs en zoekt standhouders.

Heel wat mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weten niet wat voor vrijwilligerswerk er is en welk vrijwilligerswerk hen het best zou liggen. Dat is precies de taak van een vrijwilligersloket. Het wil een doorverwijzer zijn naar organisaties in Ninove, die op zoek zijn naar of werken met vrijwilligers.

Het vrijwilligersloket organiseert daarom een vrijwilligersbeurs. Heb jij binnen jouw organisatie één of meerdere vacatures? Of kan je het hele jaar door extra helpende handen gebruiken? Zak dan af naar de vrijwilligersbeurs, richt er een infostand in over jouw organisatie en werking en ga rechtstreeks in gesprek met kandidaat-vrijwilligers.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: donderdag 7 maart tussen 11 en 17 uur.
  • Plaats: trefcentrum De Linde, Gemeenterhuisstraat Meerbeke.
Info: kandidaat-standhouders schrijven verplicht vooraf in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons