Ninove 07 Apr 2020 - 19u44
Few Clouds
20.67°C

Stad zoekt kandidaten voor het Lokaal Overleg Kinderopvang

14 februari 2019
Stad zoekt kandidaten voor het Lokaal Overleg Kinderopvang

NINOVE – Het Huis van het Kind plant een startvergadering voor de samenstelling van een nieuw Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK).

Het LOK heeft een aantal taken:

  • advies geven aan de stad over het beleid voor kinderopvang;
  • erover waken of de doelstellingen voor kinderopvang, die het stadsbestuur vooropstelt in de meerjarenplanning, worden behaald;
  • advies geven over de behoefte aan uitbreiding van kinderopvang of het openen van een nieuwe kinderopvangvoorziening binnen Ninove;
  • waken over toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang in Ninove;
  • mee vorm geven aan het lokaal loket kinderopvang in Ninove.

Wie kan lid worden van het LOK? Iedereen die

  • kinderopvang of vakantieopvang organiseert,
  • invulling geeft aan vrije tijd van kinderen,
  • gebruik maakt van kinderopvang,
  • een organisatie vertegenwoordigt die representatief is voor gebruikers van kinderopvang.

Hoeveel tijd moet je investeren?

Het LOK komt twee à drie keer per jaar samen, telkens op een avond.

Heb je zin om mee te werken aan een kind(eropvang)vriendelijke stad? Kom dan zeker naar de startvergadering op dinsdag 26 februari om 19.30 uur (Bevrijdingslaan 7, Ninove, 1ste verdieping).

Geef vooraf een seintje als je komt.

Info: Huis van het Kind, 054 31 32 48 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons