Ninove 07 Apr 2020 - 06u23
Scattered Clouds
8.72°C

Winnikse vrijwilligers zamelden recordbedrag in voor Damiaanactie

11 februari 2019
Winnikse vrijwilligers zamelden recordbedrag in voor Damiaanactie

DENDERWINDEKE – Antoine Callebaut, de plaatselijke coördinator van de Damiaanactie, dankt de Winnikse bevolking voor hun jaarlijkse milde steun. Dit jaar is een recordbedrag van € 3.069,75 opgehaald.

“Een bijzondere dank aan de vrijwillige medewerkers voor de omslagenactie in de straten en wijken”, aldus de coördinator. “Ook aan de catechisten en de leerlingen van de vormselcatechese voor de verkoop van stiften. Allen trotseerden het gure winterweer.”

Wie nog niet de kans had te steunen, kan een overschrijving doen op één van beide rekeningen van de Damiaanactie: BE05 0000 0000 7575 of BE42 0011 1499 1354.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons