Ninove 02 Apr 2020 - 09u32
Clear Sky
0.6°C

ILvA rijdt vandaag niet uit, recyclageparken wel open

23 januari 2019
ILvA rijdt vandaag niet uit, recyclageparken wel open

NINOVE – Als gevolg van de weersomstandigheden, heeft ILvA beslist de ophaalploegen deze morgen 23 januari niet uit te sturen. De recyclageparken zijn wel open volgens de normale openingsuren.

Niet alleen ligt het wegdek te glad, de intercommunale vreest ook voor ongevallen met laders; de voetpaden zijn immers niet overal sneeuwvrij gemaakt.

Daarom roept ILvA op om het afval terug binnen te nemen en het de volgende inzameldag opnieuw aan te bieden.

Info: www.ilva.be.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons