Ninove 09 Apr 2020 - 11u30
Broken Clouds
13.97°C

Stadspersoneel koopt 6 bolderkarren voor de Ninoofse zwerfvuiljagers

18 januari 2019
Stadspersoneel koopt 6 bolderkarren voor de Ninoofse zwerfvuiljagers

NINOVE – Een personeelsfeest van stadsdiensten en OCMW op het einde van vorig jaar leverde bijna € 450 op. Bedrag waarmee de medewerkers 6 bolderkarren aankochten voor de Ninoofse zwerfvuiljagers.

Op 21 december van vorig jaar zakten 80 collega’s van de stad en het OCMW na de uren af naar het stadhuis voor de allereerste afterwork pannenkoekenslag en foute kersttruiendag. De medewerkers kregen heerlijke pannenkoeken en chocolademelk voorgeschoteld in ruil voor een vrije bijdrage. De outfits waren misschien best fout, maar ze toonden allen hun hart en stopten in totaal € 449,89 in de urne.

Met dit mooi bedrag zijn 6 bolderkarren gekocht voor de Ninoofse zwerfvuiljagers. Dit burgerinitiatief van vrijwilligers zorgt door individuele en groepsopruimingen voor een mooiere en nettere stad en deelgemeenten.

Donderdag 24 januari zullen de algemeen directeur en de burgemeester, samen met enkele medewerkers, de bolderkarren overhandigen aan een delegatie van de Ninoofse zwerfvuiljagers.

Info: Ninoofse zwerfvuiljagers.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons