Ninove 28 Mar 2020 - 21u08
Clear Sky
12.57°C

Samen schenkt opbrengst mastellenverkoop aan de vzw Schoonderhage

17 januari 2019
Samen schenkt opbrengst mastellenverkoop aan de vzw Schoonderhage

POLLARE – Op de kerstmarkt van Pollare organiseerde ‘Samen’ een mastellenverkoop voor het goede doel, in dit geval de vzw Schoonderhage.

Net als heel wat organisaties hield de politieke groepering Samen tijdens de kerstmarkt van 16 december in Pollare een kraampje open. Zij verkochten er mastellen en zamelden daarmee € 700 in. Die actie paste ook in de ‘Warmste Week’ van Music for Life.

Donderdagavond 17 januari overhandigde een delegatie van Samen de cheque aan Sharon Hietbrink van de vzw Schoonderhage. De keuze voor die organisatie is niet toevallig, aangezien Schoonderhage gevestigd is in de Schuitstraat in Pollare. Deze vzw staat al decennia in voor een brede waaier aan zorg en ondersteuning aan volwassen personen met een mentale handicap.

Info: SamenSchoonderhage
Ook jij kunt Schoonderhage steunen door een storting op rekeningnummer BE29 3930 0315 9764 van Schoonderhage vzw met de vermelding ‘gift’. Vanaf € 40 kun je een fiscaal attest ontvangen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons