Ninove 04 Apr 2020 - 14u28
Few Clouds
14.95°C

Geen nieuwjaarsreceptie op 6 januari

01 januari 2019
Geen nieuwjaarsreceptie op 6 januari

NINOVE – Het stadsbestuur heeft beslist de geplande nieuwjaarsreceptie op 06 januari niet te laten doorgaan.

Wellicht is deze beslissing ingegeven door de geplande mars op 03 januari en vreest het stadbestuur voor een vervolg tijdens de nieuwjaarsreceptie.

In het voorjaar wil het stadsbestuur een alternatief voorzien voor dit afgelast evenement, dat jaarlijks op steeds grotere bijval kon rekenen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons