Ninove 29 Mar 2020 - 18u27
Broken Clouds
4.91°C

Van oud naar nieuw tussen dino’s

31 december 2018

NINOVE – Een overgang van oud naar nieuw beleven in ware Jurassic Park-stijl: dat kan vanavond in het Veaudeville Pop-up Theater. Mocht je nog geen kaarten hebben, dan ben je er aan voor de moeite. Het evenement is al een tijd uitverkocht.

Veaudeville Events staat steeds weer voor verrassende evenementen. Dit keer staan de dino’s centraal in het Veaudeville Pop-up theater langs de Mallaard. Samen met zijn compagnons heeft Jeroen daar een dino-ei uitgebroed. Andermaal hebben ze hun fantasie de vrije loop gelaten en gerealiseerd in wat een boeiende avond en nacht zal worden.

Om 19 uur schuiven 350 gasten aan voor het diner, uiteraard onder het centrale thema. Hen wacht een wonderlijke avond vol muziek, verrassende acts en…

Vanaf 23 uur komen er nog eens 700 feestvierders bij om de overgang van oud naar nieuw te vieren. Om 6 uur kan iedereen dan moe en hopelijk tevreden naar huis om nadien de beste wensen in familiekring uit te wisselen.

Praktisch

  • Datum en uur: 31 december 2018, vanaf 19 uur (diner) en 23 uur (party) tot 01 januari 2019 om 6 uur.
  • Plaats: Veaudeville Pop-up Theater, Mallaardstraat 3 Ninove.
Info: https://www.veaudeville.be/ny.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons