Ninove 06 Apr 2020 - 05u29
Clear Sky
17.02°C

Personeel WZC Wilgendries laat zich vaccineren tegen griepvirus

17 december 2018
Personeel WZC Wilgendries laat zich vaccineren tegen griepvirus

VOORDE – Alle personeelsleden van het woonzorgcentrum (WZC) Wilgendries hebben zich laten vaccineren tegen griep. “Op die manier willen wij onze ouders bewoners extra beschermen”, aldus directeur Maarten Drieghe.

Recent nog verschenen in de pers artikels dat amper 40 tot 50% van de gezondheidszorgmedewerkers zich laat vaccineren. “Wij hebben onze medewerkers geïnformeerd via een campagne, om zich op vrijwillige basis te laten vaccineren”, zegt directeur Drieghe. “Het resultaat is mooi: alle personeelsleden, goed dertig in totaal, hebben dit laten doen. Op die manier willen wij onze bewoners, oudere mensen wiens gezondheid soms zwakker is, een extra bescherming bieden. Als gezondheidswerkers hebben wij een voorbeeldfunctie in deze materie."

Ook de bewoners werden geïnformeerd en aangespoord om zich via hun huisarts te laten inenten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons