Ninove 01 Apr 2020 - 01u18
Clear Sky
6.1°C

Stadsbestuur zet huwelijksjubilarissen in de bloemen

07 december 2018

NINOVE – Alle huwelijksjubilarissen, die hun jubileum vieren tussen juli 2018 en december 2018, waren vrijdag 7 december 2018 door het stadsbestuur uitgenodigd in De Parel voor een etentje en een muzikaal optreden van Luc Jones.

Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen huldigde de 42 koppels.

Onder hen waren 33 echtparen die hun gouden jubileum (50 jaar) en 8 echtparen die hun diamanten jubileum (60 jaar) mochten vieren.

Eén koppel kreeg speciale aandacht wegens een briljanten huwelijk (65 jaar).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons