Ninove 01 Apr 2020 - 08u27
Clear Sky
6.1°C

Laat jouw fiets labelen

27 november 2018
Laat jouw fiets labelen

NINOVE – Jaarlijks vindt men tientallen gestolen fietsen terug. Vele daarvan raken niet terug tot bij hun rechtmatige eigenaar omdat de identiteit niet te achterhalen is. Daarom kan je vanaf nu je fiets gratis laten labelen bij het stadsbestuur.

Het fietslabel is een niet-verwijderbare sticker, die je op het frame van je fiets laat aanbrengen. Op het label staat jouw rijksregisternummer. Het label werkt ontradend voor fietsendieven. Het zorgt er ook voor dat men je onmiddellijk kan contacteren als jouw fiets is teruggevonden.

Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw fiets te laten labelen:

  • bij de dienst integrale veiligheid, Bevrijdingslaan 7, 9400 Ninove (zonder afspraak binnen de openingsuren, daarbuiten op afspraak);
  • als vereniging, bedrijf, school, etc... kan je een labelactie in groep aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • op verscheidene evenementen (een lijst van de geplande labelacties in jouw omgeving vind je op www.gevondenfietsen.be/ovl/graveringen).

Info: dienst integrale veiligheid – 054-31 33 61 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons