Ninove 30 Mar 2020 - 00u38
Clear Sky
1.84°C

Kierewiet steunt Vlaamse Parkinsonliga

24 november 2018

OKEGEM – Gezelschapspellenclub Kierewiet organiseert zaterdag 1 december zijn 2de editie van ‘Play for Parkinson’, een actie ten voordele van de Vlaamse Parkinsonliga in het kader van de warmste week van StuBru.

De keuze om geld in te zamelen voor de Vlaamse Parkinsonliga was snel gemaakt. Één van de vrijwilligers lijdt namelijk aan deze ziekte, het ligt hen allen dus nauw aan ons hart.

Wat je kunt verwachten op ‘Play for Parkinson’:

  • een infostand van de Vlaamse Parkinsonliga,
  • food- and drinkcorner,
  • leuke tombolaprijzen,
  • een klein spelaanbod voor iedere leeftijd,
  • een escaperoom.

De bestuursleden Jolien Eylenbosch en Katharina Casteur en vrijwilliger Petrus Eylenbosch wijdden ons alvast in de wondere wereld van de gezelschapsspellen in.

Praktisch

  • Datum en uur: zaterdagg 01 december vanaf 13.00 uur
  • Plaats: Buurthuis ’t Kouterken, Kouterbaan 28 Okegem.
  • Deelnameprijs: gratis.

Info: http://www.kierewiet.net/ - https://www.parkinsonliga.be/

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons