Ninove 10 Apr 2020 - 06u08
Clear Sky
8.89°C

Lokale politie telefonisch tijdelijk niet bereikbaar op dinsdag 27 november

24 november 2018
Lokale politie telefonisch tijdelijk niet bereikbaar op dinsdag 27 november

NINOVE – Door werken aan de telefooncentrale zal de lokale politie Ninove op dinsdag 27 november uitzonderlijk gedurende enkele uren telefonisch niet bereikbaar zijn.

Voor dringende gevallen kan je steeds het nummer 101 bellen.

Voor niet-dringende gevallen kan je terecht bij het onthaal of kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons