Ninove 28 Mar 2020 - 16u45
Clear Sky
12.57°C

Knutselen met afval

19 november 2018
Knutselen met afval

NINOVE – In Speelodroom kunnen kinderen woensdagnamiddag 21 november leren knutselen met afval.

Speelodroom is de speelotheek in de Bevrijdingslaan. Daar kun je elke woensdag van 11 uur tot 17 uur terecht om speelgoed te lenen en andere ouders te ontmoeten.

Op 21 november kan je kind er knutselen met afval van 14 uur tot 15.30 uur. Ook de bib is dan aanwezig in Speelodroom met een voorleesuurtje op verplaatsing tijdens de Voorleesweek. Benieuwd naar de andere activiteiten van Speelodroom? Hou de Facebookpagina van ‘Huis van het Kind Ninove’ in de gaten!

Praktisch

  • Datum en uur: 21 november, 14 uur tot 15.30 uur.
  • Plaats: Speelodroom, Bevrijdingslaan Ninove.
  • Deelname: gratis; schrijf vooraf in (zie gegevens hieronder bij Info).
  • De aanwezigheid van een ouder is verplicht tijdens de activiteit.

Info: Speelodroom – 0477 98 15 45 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons