Ninove 31 Mar 2020 - 17u28
Clear Sky
2.06°C

Opendeur in 't Kadeeken

23 oktober 2018
Opendeur in 't Kadeeken

NINOVE – Op 25 oktober is er een opendeur waar je kan binnenkijken in het gebouw.

’t Kadeeken is een naschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Tijdens de opendeurdag op donderdag 25 oktober krijg je een toelichting over de werking van de kinderopvang. Je kunt er ook kennismaken met de coördinator en de begeleiders. Er is kinderanimatie en een hapje voor iedereen.

Praktisch

  • Datum en uur: donderdag 25 oktober van 16 uur tot 19 uur.
  • Plaats: 't Kadeeken, Parklaan 13A, 9400 Ninove.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-34 23 02.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons