Ninove 31 Mar 2020 - 10u15
Clear Sky
2.06°C

Geschonken met een goed hart voor een gezond hart

16 oktober 2018
Geschonken met een goed hart voor een gezond hart

NINOVE – De familie Hemmeryckx stond zondag 16 september op de rommelmarkt in Ninove. Ze verkochten er wafels, hot dogs en drank ten voordele van het Healthy Heart Fund. Deze week overhandigden zij € 350 aan prof. Werner Budts van campus Gasthuisberg in Leuven.

De familie doet deze actie al voor het derde jaar op rij. Christiane Vierendeels: “De reden is heel eenvoudig. Onze dochter werkt in Gasthuisberg, we kennen de afdeling. De opbrengst van onze rommelmarkt in de Nederwijk bedroeg € 350. Healthy Heart Fund houdt er aan dat we de cheques zelf aan hen overhandigen. Op die manier zijn er geen tussenpersonen en komt het geld integraal ten goed aan de stichting.”

Dit jaar nog een activiteit gepland: zaterdag 08 december heeft een geschenkenbeurs plaats in zaal Violon (Roosevelt). Daarover volgt later nog meer info.

Op de foto: Bianca Hemmeryckx, André Hemmeryckx, Christiane Vierendeels en dr. Werner Budts bij de overhandiging van de cheque ter waarde van € 350.

Info: https://www.facebook.com/healthyheartfund/.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons