Ninove 01 Apr 2020 - 13u57
Clear Sky
7.73°C

Haal jouw gratis huisdierensticker op

05 oktober 2018
Haal jouw gratis huisdierensticker op

NINOVE – De gratis sticker kun je sinds kort ophalen bij een aantal stadsdiensten.

Heb je een huisdier, kom dan zeker een huisdierensticker halen. Met een watervaste stift noteer je er het aantal dieren op dat je hebt. Je hangt de sticker op je voordeur of een raam aan de straatkant.

Zo weten de hulpverleners bij brand hoeveel huisdieren zich in jouw huis bevinden.

Verdeelpunten:

  • het stadhuis (onthaal, Centrumlaan 100, Ninove),
  • het oud stadhuis (Oudstrijdersplein 6, Ninove),
  • de sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn (Acaciastraat 1, Ninove),
  • het OCMW Ninove (Burchtstraat 50, Ninove),
  • de sporthal (Parklaan 15, Ninove),
  • de bibliotheek (Graanmarkt 12, Ninove).
Info: dienst leefmilieu – 054-31 32 67 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons