Inwoners Lieferinge nog eens samen op de foto

    07 oktober 2024

    LIEFERINGE – Alle inwoners van dit kleine en gezellige dorp gingen 25 jaar geleden voor de eerste keer op de foto. Zondag 6 oktober zijn ze voor de 4de keer vereeuwigd, uiteraard met een iets andere samenstelling.

    Onder een stralende zon kwamen de inwoners bij mekaar voor een nieuwe groepsfoto. We hadden vorige maand hierover al een gesprek met Hubert Neuckermans en de initiatiefnemer Jos Lambrecht.

    In het verloop van die 25 jaar ziet de samenstelling van de inwoners er uiteraard serieus anders uit. Mensen overlijden of zwermen uit naar elders. Vandaag telt het dorp 334 inwoners, die er stuk voor stuk graag vertoeven.

    Iedere bewoner kreeg achteraf een aantal waardebons van lokale (Ninoofse) zaken, zoals de Spar in Denderwindeke en Nino Seafood. De oudste én de jongste bewoner ontvingen daarbovenop nog een extra traktatie.

    De bedoeling van Jos – mensen verbinden – was dan ook absoluut vervuld op deze prachtige namiddag.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons