Honderd ontbijtpakketten voor de mantelzorgers

    03 juli 2021

    MEERBEKE – De lokale afdeling van Samana sloot de week van de mantelzorgers af met de bezorging honderd ontbijtpakketten. Samen met de zieken konden de mantelzorgers genieten van al dat lekkers.

    Zaterdag, 26 juni, op de laatste dag van de ‘Week van de mantelzorg’, belden leden van Samana Meerbeke vroeg in de ochtend aan bij honderd mantelzorgers met een goed gevuld ontbijtpakket.

    Waardering

    “Wat wij zagen was hartverwarmend”, aldus Esther Callebaut. “De gordijnen goed opzij geschoven, de deur al op een kier, de woning helverlicht en lachende gezichten, die ons stonden op te wachten. Blij om zoveel erkenning, dankbaarheid en veel emoties bij hun begroeting. Dit klein gebaar van waardering maakte bij hen voor even een groot verschil. Met een hart van goud vormen zij het cement in onze zorgen vragende maatschappij. Wij tellen er honderd en zij verdienen dit honderdvoudig.”

    Met dank aan de hardwerkende ploeg van Samana Meerbeke, die dit mogelijk maakte.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons