‘Het zit in ons hoofd’

    04 december 2019

    NINOVE – Rotary Ninove-Dendervallei steunde Rode Neuzen Dag met een tentoonstelling en een veiling. Deze bracht € 3.000 op.

    Onder het thema ‘Het zit in ons hoofd’ is de serviceclub de artistieke toer opgegaan. Voorzitter Claude Dendauw: “Met verschillende leden van de club staken we de koppen bij elkaar en lieten we onze creativiteit de vrije loop. Het resultaat was te zien op een tentoonstelling in het Oud-Stadhuis. We toonden er een twintigtal bewerkte hoofden uit diverse materialen, die afgewerkt zijn met een dun laagje brons.”

    Deze hoofden zijn op het einde van de tentoonstelling geveild. De opbrengst van € 3.000 is integraal gegaan naar Rode Neuzen Dag 2019.

    De Koning Boudewijnstichting (KBS), een onafhankelijke instelling van openbaar nut, beheert het Rode Neuzen Fonds. Zij zorgt ervoor dat het geld opnieuw terechtkomt bij scholen en organisaties, die het zullen investeren in mentaal welzijn van jongeren.

    “Rotary Ninove-Dendervallei wil op deze creatieve manier haar steentje bijdragen om ook de kwetsbare jongeren in onze maatschappij te steunen”, aldus nog een trotse voorzitter.

    Info: Rotary Ninove-DendervalleiRode Neuzen Dag.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons