Het succes blijft duren voor Zander en zijn kois

    02 november 2021

    MEERBEKE/MERELBEKE – Na de uitstekende prestatie in Frankrijk, vielen de 12-jarige Zander Raes en zijn kois onlangs andermaal in de prijzen tijdens de Belgische koishow in Merelbeke.

    De Belgische Koi Show staat al jarenlang bekend voor de enorm hoge kwaliteit. De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn er te zien. De beurs had half september plaats in de Gemeentehallen van Merelbeke.

    Zander was door een keelontsteking niet zelf aanwezig tijdens de jurering op zaterdag 11 september, maar stond constant in contact met zijn papa om het laatste nieuws te kunnen ontvangen.

    En dat was uitstekend nieuws: van zijn 8 deelnemende kois haalde hij 4 keer een 1ste en 3 keer een 2de plaats

    Dat bleek trouwens een snelwerkend medicijn, want de dag nadien was Zander wel paraat op de koishow. Om zijn kois te inspecteren en op te halen, de andere vissen te bewonderen en natuurlijk om de prijzen te ontvangen.

    Info: Zsozan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons