Gert Lommers wil daklozen terug een warm hart onder de riem steken

    05 november 2019

    NINOVE – Net als vorig jaar trekt Gert rond de kersttijd naar Brussel om dekentjes of een voedselpakket aan daklozen te schenken. Ook de noodlijdenden in de eigen buurt wil hij niet vergeten. Zijn initiatief kan rekenen op een groeiend aantal sympathisanten en vrijwilligers.

    “Heel dikwijls had ik in het verleden gezegd dat ik ook wel eens iets wou doen voor de daklozen”, herinnert Gert zich de aanleiding voor zijn actie vorig jaar. “De echte klik kwam er door een filmpje op Facebook. Daarin liet een Amerikaanse man via Amazon een pakket afleveren aan een dakloze. Toen besefte ik dat ik ook gewoon iets moest doen in plaats van dat steeds maar te zeggen.”

    En dus trok hij vorig jaar op kerstdag naar Brussel met dekens en pakketten voor de daklozen. “Die actie is tot mijn verbazing heel warm onthaald, ook hier op kantoor. Inmiddels willen meer en meer mensen helpen of op 25 december meegaan naar Brussel of naar Gent. Maar ook in Ninove willen we mensen in nood steunen. Daarvoor legde ik al contacten met het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW).”

    “We zijn nog steeds op zoek naar mensen, die een dekentje of een voedselpakketje willen schenken. Wellicht heb je wel iets liggen dat kan dienen. Alvast bedankt voor het warm gebaar.”

    Info: je kunt Gert contacteren via FB-pagina Gert Lommersgert@exclusiefbeheer.be.

    Archiefbeeld kerst 2018

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons