Vernieuwde dinsdagmarkt toch van start

    23 september 2024

    NINOVE – Het protest van een aantal misnoegde marktkramers ten spijt, zal de wekelijkse dinsdagmarkt op 24 september met een nieuwe indeling starten. De locaties blijven dezelfde, maar je zal verschillende marktkramers op een andere plek terugvinden.

    Op een winterse marktdag zijn niet alle plaatsen op de Ninoofse dinsdagmarkt ingevuld. Dat zorgde soms voor lege plekken tussen de verschillende kramen. Daarom besloot de stad om de markt te herschikken en hield hierbij ook rekening met andere factoren, zoals de veiligheid en de bereikbaarheid voor de hulpdiensten. Zo wil de stad de markt nog aantrekkelijker maken.

    Folder

    Je zal op de markt een grondplan (spandoek) vinden met de nieuwe locaties van de kramen en er worden plannetjes bedeeld.

    De stad liet het fietskoerierbedrijf ‘Snel&We’l in alle Ninoofse bussen een folder bedelen over de vernieuwde markt. Die dienstverlening stopte vorige week, waardoor enkele honderden folders niet zijn bedeeld. Heb je geen folder ontvangen, dan kan je deze op de markt zeker krijgen.

    De dinsdagmarkt heeft nog steeds plaats op dezelfde locaties: de Centrumlaan, het plein voor Ninia Shopping, de Kaardeloodstraat, de Marktstraat en de Graanmarkt.

    Info: lees ook ‘Marktkramers over het vernieuwde marktplan’‘Schepen Alain Triest: Meerderheid marktkramers is wel tevreden’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons