Tevreden handelaars op mini-braderie tijdens handelskernvernieuwing

    22 juni 2024

    NINOVE – Normaal heeft er tijdens de maand juni jaarlijks een Topdag plaats in het handelscentrum, maar door de wegenwerken die momenteel aan de gang zijn was dit niet mogelijk dit jaar.

    Maar de handelaars organiseerden zaterdag 22 juni toch nog een mini-braderie waarbij de klanten konden genieten van kortingen allerhande.

    Door het mooie weer daagden vrij veel koopjesjagers op en waren de terrasjes goed gevuld.

    Een geslaagde organisatie ondanks de handelskernvernieuwing.

    Jaarmarkt

    De volgende grote activiteit wordt de jaarmarkt op zaterdag 7 en zondag 8 september. Tegen dan zullen de straten grotendeels heraangelegd zijn en kan de jaarmarkt gewoon plaatsvinden.

    Er zullen dan opnieuw paarden- en ponyprijskampen, braderie, rommelmarkt, optredens en randanimatie doorgaan in een sfeervol aangekleed centrum.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons