Paint@Home, de kwaliteitszaak voor verf, behang en decoratie

    24 augustus 2024

    OUTER – De gekende zaak aan de Brakelsesteenweg maakte een doorstart onder de nieuwe eigenaars van het Opwijkse ‘Venneman Schilderwerken & Raamdecoratie’.

    “We hebben een schildersbedrijf in Opwijk en wilden ons marktaandeel in raamdecoratie uitbreiden door middel van een tweede filiaal”, vertelt zaakvoerder Jochen Venneman. “We zijn dan in contact gekomen met de voormalige eigenaars, Xaviers en Sylvie, die met Paint@Home een prachtige zaak en een mooie reputatie hebben uitgebouwd. We kwamen snel tot een overeenkomst om deze zaak een doorstart te geven.”

    Kwaliteit en advies

    In deze zaak aan de Brakelsesteenweg kun je voor heel veel terecht: “Van de voorbereiding tot de eindlaag, behang en raamdecoratie. Kortom alles om jouw interieur te restylen. Onze winkelverantwoordelijke geeft de klanten gepast technisch advies en de twee decoconsulentes weten alles over raamdecoratie en behang en geven ook kleuradvies aan huis. We mikken immers op een heel breed publiek: van doe-het-zelvers tot professionele schilders.”

    Jochen en zijn ploeg wonnen recent ook de Trimetal Award voor het mooiste binnenmuurproject van België. “Het ging om een nieuwbouwproject: van advies aan de klant en het ontwerp tot de volledige realisatie met schilderwerk, behang, raamdecoratie en een decoratieve techniek. Ninove is nu ons tweede filiaal en we bieden hier dezelfde kwaliteit aan als in Opwijk.”

    De winkelverantwoordelijke van Paint@Home Ninove is Seppe. “Wij adviseren de klanten in het kiezen van kleuren, behang, gordijnen en noem maar op. Zelf zit ik al een heel aantal jaren in de branche en ik ben van Ninove. Het is als thuiskomen. De klanten, die al over de vloer zijn gekomen, waren alvast lovend over het nieuwe concept.”

    Praktisch

    De feestelijke heropening van Paint @ Home heeft plaats in het weekend van 24 en 25 augustus. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje en kan genieten van 20 % korting op alle verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloerbekleding.

    Paint @ Home, Brakelsesteenweg 166 Outer-Ninove is geopend van maandag tot donderdag van 8.30 tot 18 uur, vrijdag van 8.30 tot 17 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons