Nieuw CASH-punt aan rotonde Centrumlaan-Vuurkruisersstraat

    27 juni 2024

    NINOVE – Batopin opent vrijdag 28 juni een nieuw CASH-punt in de vestiging van de KBC, naast Ninia Shopping. Je zal er alle dagen geld kunnen afhalen en storten, van 6 uur tot middernacht.

    Door het systematisch verdwijnen van de bankautomaten bij de grootbanken en de beperkte toegankelijkheid van het CASH-punt in Ninia Shopping, was het geen sinecure voor Ninovieters om geld af te halen en te storten in de binnenstad. Er bleven wel bankautomaten beschikbaar bij Argenta, Beobank en Bpost.

    Noodzakelijk

    “De komst van de Batopin geldautomaat in Ninia Shopping was zeker welgekomen en noodzakelijk”, aldus burgemeester Tania De Jonge (Open Vld). “Toch was dit maar een deel van de oplossing, aangezien het niet mogelijk is om daar na 20 uur en op zondag geld af te halen of te storten. Nu is dit dus wel mogelijk. Om veiligheidsredenen en om overlast te voorkomen, hebben we besloten om het nieuwe CASH-punt dicht te houden tussen middernacht en 6 uur ‘s morgens. Met het mooie zomerweer is de komst van het extra CASH-punt essentieel voor onze lokale economie. Als liberale burgemeester kan ik dit alleen maar aanmoedigen.”

    Parlementair werk

    “Het is fijn om te zien, dat mijn parlementair werk hieromtrent ook reële gevolgen heeft op het terrein”, aldus nog de burgemeester. “Het tekort aan bankautomaten heb ik onophoudelijk aangekaart in het federaal parlement. Met 5 mondelinge tussenkomsten en 6 schriftelijke vragen daarover ben ik op dezelfde nagel blijven kloppen. De aanhoudende strijd voor meer CASH-punten in de binnenstad en de deelgemeenten werpt dus zijn vruchten af.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons