Ninove 06 Apr 2020 - 05u22
Clear Sky
17.02°C

Lekker eten en genieten in vernieuwde zaak - 'Bistrot Carte Blanche'

22 maart 2018
Lekker eten en genieten in vernieuwde zaak - 'Bistrot Carte Blanche'

#Ninove - Toen, Philippe van Hassel, reeds enkele jaren werkzaam was in de horeca, kreeg hij het idee om een eigen brasserie op te starten. Toen hij een pand zag in het Ninia Shopping Centrum te Ninove, aarzelde hij geen moment en verhuisde van Antwerpen naar Ninove. Bij het naderen van de opening had hij nog geen naam gevonden. Tijdens een etentje zei er iemand, je krijgt carte blanche. Enkele ogenblikken later schoot het hem te binnen, de brasserie wordt 'Bistrot Carte Blanche'. En zo opende hij op 4 september 2003 de deuren van deze eigentijdse brasserie. De zaak onderging ondertussen al een ware metamorfose.

Vanaf 22 maart heten Philippe en zijn team jullie opnieuw welkom in het gezellige en vernieuwde interieur. ... Zowel in de zomer als in de winter is het gezellig vertoeven. Bij mooi weer nodigt het prachtige terras dan weer uit tot gezellig buiten tafelen. De keuken is doorlopend open van maandag tot donderdag van 9h tot 21h, vrijdag en zaterdag tot 22h.

Iedereen is van harte welkom, voor een biertje, snack, koffie, warme en koude gerechten, enz...Kortom bij 'Bistrot Carte Blanche' kan je vertoeven in een rustige en gezellige sfeer.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons