Ninove 07 Apr 2020 - 01u23
Scattered Clouds
8.72°C

Werkloosheid daalt spectaculair in mei

06 juni 2017
Werkloosheid daalt spectaculair in mei

Het gaat de goede weg op met de werkloosheidscijfers in Ninove. Afgelopen maand was de beste in vijf jaar. Ten opzichte van de maand april daalde het aantal werklozen met 70. Dit is een daling van 6%. Een vergelijking met de maand mei 2016 levert nog spectaculairdere cijfers op met een daling van 9,2%.

In mei 2017 telden we 568 mannelijke en 528 vrouwelijke werklozen in Ninove.

 

Een vergelijking met de maand mei 2016 levert nog spectaculairdere cijfers op

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons