Ninove 10 Apr 2020 - 12u13
Clear Sky
8.89°C

Dag van de markt met trekking van de actie "Win een auto"

24 december 2017
Dag van de markt met trekking van de actie "Win een auto"

Dinsdag 26 december is er een nieuwe editie van "De dag van de markt" in Ninove, deze zal opgeluisterd worden door een orkestje die ongetwijfeld voor sfeer zal zorgen, de Narren zullen de bezoekers verwennen met snoep en er is de trekking van de actie die sinds juni liep bij marktkramers en horecazaken in het centrum, een initiatief van de dienst lokale economie. Deze trekking zal doorgaan vanaf 10 uur op de Centrumlaan, de eerste prijs is een wagen, het gaat om een SSangYong Tivoli van garage Keytsman. Naast de hoofdprijs zijn er ook 10 winkeltrollys in de stadskleuren te winnen, deze zijn volledig gevuld door de marktkramers met mooie waardevolle goederen. Opgelet, om kans te maken op één van deze prijzen of de wagen moet men wel aanwezig zijn tijdens de trekking, dus komende dinsdag allen naar de markt.  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons