Ninove 08 Apr 2020 - 06u32
Few Clouds
20.67°C

Nieuwe Italiaanse winkel en horecazaak Squisito in Centrumlaan

02 juni 2017
Nieuwe Italiaanse winkel en horecazaak Squisito in Centrumlaan

De Centrumlaan is opnieuw een voedings-horecazaak rijker met de opening van Squisito. De zaak is gespecialiseerd in onder andere Italiaanse fijne vleeswaren, kazen en wijnen. Binner zijn er 29 zitplaatsen, waardoor je er alles ook ter plaatse kan consumeren. Ook op het terras kan je genieten van de specialiteiten. De zaak van Marianne en Yves is gelegen op de Centrumlaan 36 en is alle dagen geopend behalve op donderdag.

De Centrumlaan wordt samen met de Graanmarkt stilaan de place to be voor de horeca, met tien zaken ondertussen gaande van sushi, pasta, broodjeszaken, chocoladebar, koffiehuizen en nu dus ook een Italiaanse speciaalzaak.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons