Ninove 08 Apr 2020 - 16u14
Overcast Clouds
12.03°C

Garage Keytsman heeft twee zitjes weg aan geïnteresseerde copiloten.

19 oktober 2017

Aspelare  - Op 5 november wordt de laatste rit gereden op het circuit Jules Tacheny in Mettet. Het belooft een speciale editie te worden in de vorm van een uithoudingsrace waaraan elf teams, waaronder ook een team voor garage Keytsman uit Aspelare, zullen deelnemen.

Zaakvoerder Erik Keytsman neemt hiervoor met Bert en Stienes Longin twee bekende namen uit het wereldje onder de arm. Hij is trots om te kunnen deelnemen.

“We geven trouwens ook twee geïnteresseerden de kans om copiloot te zijn bij deze professionele piloten. Wie wil kans maken, kan bij ons hiervoor een inschrijvingsformulier invullen in de garage. Ik heb zelf trouwens ook al eens meegereden en het is de moeite waard”.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons