Ninove 29 Mar 2020 - 20u55
Broken Clouds
4.91°C

Tournée Digitale houdt halt in Ninove met Alexander De Croo

24 september 2017
Tournée Digitale houdt halt in Ninove met Alexander De Croo
Ninove - Vicepremier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo houdt op dinsdagavond 26 september halt in Ninove met “Tournée Digitale”. Tijdens een interactieve infoavond over de impact van digitalisering op economie en handel kunnen geïnteresseerden meer te weten over hoe ze hun bedrijf digitaal kunnen laten groeien en aan klanten en omzet kunnen winnen. Vertegenwoordigers van wereldbedrijven én lokale handelaars zullen er hun verhaal en ervaringen uit de doeken doenStijn Vander Elst van Open VLD Ninove: “Wij willen met vertegenwoordigers van de politiek, de wereldbedrijven, de lokale handelaars, de werkgevers en het publiek het gesprek aangaan over de ontwikkelingen in de digitale economie. Het opzet van “Tournée Digitale” is om aan de hand van infosessies en workshops geïnteresseerden te informeren en sensibiliseren over de groeimogelijkheden die de digitale economie biedt.” PRAKTISCHProgramma
19.30 - 20.00: ontvangst en verwelkoming
20.00 - 21.30: inhoudelijk programma:
- workshop aan de hand van toelichtingen
Gratis toegang Locatie : Zaal Violon, achteraan café Roosevelt. Oudstrijdersplein 10, 9400 Ninove.
Meer info: Stijn Vander Elst: 0494/28.65.75 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons