Ninove 29 May 2020 - 06u57
Clear Sky
10.04°C

Liana’s fruitmarkt heropent op nieuwe locatie

11 april 2020

NINOVE - Na een emotioneel zware periode ziet Pascal Van Muylem stilaan licht aan het einde van de tunnel. Hij heropent in het weekend van 18 april zijn fruitzaak op een nieuwe locatie, op de hoek van de Denderhoutembaan en wijk ‘Ter Duyst’.

"Ik heb het een paar weken heel lastig gehad", vertelt de fruithandelaar. "Gelukkig heb ik een sterk relativeringsvermogen en bleef ik niet bij de pakken zitten."

Pascal Van Muylem was meteen verkocht aan de nieuwe ligging van zijn zaak. "Ik had sowieso al heel wat klanten uit Denderhoutem. En met de wijk Ter Duyst kortbij hoop ik nieuw cliënteel aan te spreken"

"Hier is gratis parkeergelegenheid genoeg, iets wat ik vroeger niet had" , ziet de uitbater als een bijkomend pluspunt. Naast groenten en fruit wil hij ook wat extra zaken verkopen zoals populaire conserven. 

Liana’s fruitmarkt ‘nieuwe stijl’ is er helemaal klaar voor.

Info: Liana's fruitmarkt.

JTR

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons