Ninove 08 Apr 2020 - 09u43
Overcast Clouds
12.03°C

Noodloket voor lokale handelaars

24 maart 2020
Noodloket voor lokale handelaars

NINOVE – De stad startte een noodloket voor lokale handelaars. Hier kunnen handelaars op weekdagen terecht met al hun vragen over steunmaatregelen in tijden van corona.

De medewerkers van het noodloket belden de afgelopen dagen ook alle Ninoofse handelaars en horeca-uitbaters op om na te gaan of zij al of niet open bleven de komende weken. Zo konden zij een lijst maken van alle zaken en diensten, die nog open blijven of een online service bieden tijdens de crisisweken.

Wil je weten in welke lokale voedingswinkel je nog terecht kan of welk restaurant in afhaalmaaltijden voorziet! Zie de lijst hieronder.

Info: dienst lokale economie 054-50 50 50 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Open handelszakenInfo voor handelaarsCorona en Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons