Ninove 08 Apr 2020 - 07u40
Overcast Clouds
12.03°C

Carte Blanche steunt zorgwerkers OLV-ziekenhuis

24 maart 2020
Carte Blanche steunt zorgwerkers OLV-ziekenhuis

NINOVE – Carte Blanche is deze week gestart met het aanbieden van cadeaubonnen. “Toch heb ik beslist om hier geen extra korting te geven”, aldus zaakvoerder Philippe. “Althans toch niet voor de klanten”.

Bistro Carte Blanche ligt aan de achterkant van het Ninia Shopping Center met een aparte toegang. Het restaurant biedt voortaan de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te kopen voor een bedrag van € 50.

“Per aangekochte bon schenken wij € 10 aan het verzorgend personeel van OLV ziekenhuis Aalst-Ninove. Op die manier laat je het verzorgend personeel gratis eten.”

Stort het bedrag op rekening BE39 7370 0973 6419 – Vermeld jouw naam, adres en Carte Blanche stuurt de bon op.

Info: Carte Blanche.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons